ÇANAKKALE’nin Bayramiç İlçesi’nde park halindeki 7 aracın lastiklerini keserek patlatan, bir aracın camlarını kırıp, bir diğerinin ise kaputunu açarak kablolarını koparan şehir magandaları, İlçe Müftülüğü’nün güvenlik kameralarına takıldı. Polis, araçlara zarar veren kişileri yakalamak için çalışma başlattı.
İlçe merkezinde, Camikebir Mahallesi’nde belediye hizmet binası ve Devlet Hastanesi bahçesi ile yakın sokaklardaki 7 araca kimliği belirsiz kişilerce zarar verildi. Lastikleri bıçakla kesilerek patlatılan araçlar arasındaki Bayramiç Belediyesi’ne ait açık kasa kamyonetin ayrıca camı kıran aynı kişiler, bir başka aracın da kablo ve firen bağlantı borularını kesti. Şehir magandaları, bugün saat 05.00 sıralarında son olarak bir aracın lastiklerini keserken müftülüğün güvenlik kamerasına takıldı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sabahın erken saatlerinde zarar verilen araçlar üzerinde inceleme yaparak soruşturma başlatırken, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelileri yakalamak için harekete geçti. Görüntülerde, bir kişinin gözcülük yaparken diğerinin ise otomobilin lastiklerini bıçakla kesmek suretiyle patlattığı görüldü. Polis, bölgedeki diğer güvenlik kamerası kayıtlarını da inceleyerek araçlara zarar veren kişileri bulmak için yoğun çaba harcıyor.