DÜZCE'de TEM'de lastiği patlayınca emniyet şeridinde duran minibüse TIR'ın çarpması sonucu 2 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı.
Kaza, saat 02.35'de TEM'deki Paşaormanı Mevkii'nde meydana geldi. Samsun'dan düğünden dönerek Bursa'ya giden 6 arkadaşın içerisinde bulunduğu 16 LLC 68 plakalı minibüsün lastiği patladı. Sürücü İsmail Gökçe aracı emniyet şeridine çekerken minibüste bulunan İbrahim Yılmaz, Cenk Hasan Aydaroğlu, Abdullah Kavaklı, Tarık Aydaroğlu ve Fatih Alıç da araçtan indi. İsmail Gökçe ve arkadaşları lastiği değiştirmek istedikleri sırada Ankara yönünden gelen Selamet Yeşilçiçek yönetimindeki  55 K 2205 plakalı TIR, emniyet şeridindeki minibüse hızla çarptı. Aracın arka kısmında bulunan ve TIR'ın çarpmasıyla savrulan Abdullah Kavaklı ve Fatih Alıç öldü, Cenk Hasan Aydaroğlu yaralandı.
Kaza ardından 112 Acil ambulansları sevk edilirken Aydaroğlu ağır yaralı olarak kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza sonrası TIR sürücüsü Selamet Yeşilçiçek gözaltına alındı. Jandarma soruşturma başlattı.

FOTOĞRAFLI