KÜÇÜKÇEKMECE'de bir yapı marketten laptop çalan iki hırsız, kovalamaca sonucunda polis tarafından yakalandı. İki zanlının soygun anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü Küçükçekmece ekipleri dün devriye görevi sırasında kendilerini görünce elindeki laptopu atıp kaçmaya başlayan 19 yaşındaki N.T'nin peşine düştü. Kısa süren kovalamacının ardından N. T., ve yanında gözcü olarak bulunan arkadaşı yakalandı. Polis, atılan laptopu da alarak bölgedeki işyerlerini gezmeye başladı. Bir işyerinin kapısının kırık olduğunu görünce de sahipleriyle irtibata geçti.
Hırsızlığın bu işyerinde gerçekleştiği ortaya çıktı. İşyerinin güvenlik kameralarını inceleyen polis, soygun anının yapı market mağazasının güvenlik kameralarınca saniye saniye kaydedildiğini gördü. Görüntülere iki zanlı mağaza etrafında dolaşarak önce keşif yapıyor. Uzun süre mağazanın kapısını açmak için uğraşan zanlılardan biri gözcülük yaparken diğeri içeriye giriyor. Bir süre mağazada dolaşan N.T., daha sonra laptopu alarak arkadaşıyla birlikte hızla bölgeden uzaklaşıyor. İki zanlı emniyettek işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.