BARTIN'da 26 yaşındaki Hüseyin Akarsu, kız arkadaşına laf attığı gerekçesiyle tartıştığı 29 yaşındaki Mutlu Çakmak tarafından bıçaklanarak yaralandı.
Olay, saat 14.30 sıralarında Hükümet Caddesi'nde meydana geldi. Hüseyin Akarsu, iddiaya göre caddede yürürken yanındaki kız arkadaşına laf atan Mutlu Çakmak'a tepki gösterdi. Akarsu ve Çakmak arasında tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda Çakmak, yanındaki ekmek bıçağı ile Akarsu'yu kalçasından bıçaklayarak kaçtı. Akarsu, bir esnafın verdiği tabureye oturarak ambulansın gelmesini bekledi. Bu sırada polis ekipleri, yaralı gencin etrafında toplanan kalabalığı uzaklaştırmaya çalıştı. Bir süre sonra gelen 112 Acil Servis ekibi, olay yerinde ilk müdahalesini yaptığı Akarsu'yu ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralı gencin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
Mutlu Çakmak, polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Akarsu'nun kız arkadaşı da ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.