ŞANLIURFA’da, ikinci el kıyafet satan amca çocukları arasında para meselesinden çıkan bıçaklı kavgada, 4 kişi yaralandı. Polisin, sprey biber gazıyla güçlükle önlediği kavgayla ilgili 6 kişi gözaltına alındı; bazı polis memurları sıkılan gazdan etkilendi.
Olay, öğleden sonra Türk Meydanı Mahallesi'nde bulunan semt pazarında meydana geldi. İddiaya göre, ikinci el giysi satan kuzenler arasında para meselesinden tartışma çıktı. Kısa sürede tartışmanın büyümesi üzerine yaklaşık 13 kuzen birbirlerine önce tekme tokat saldırmaya başladı. Ardından, kavgaya karışan bazıları ise bıçak kullandı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga için çevredekiler, polislerden yardım istedi.
İhbar üzerine olay yerine gelen polis, kavgaya karışan tarafları ayırmak için sprey biber gazı kullandı. Güçlükle sonlandırılan kavgayla ilgili polis, 6 kişiyi gözaltına alınırken, yaralanan 4 kişi ise olay yerine çağrılan ambulansla Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürüldü. Bazı polis memurları ise sıkılan biber gazından etkilendi.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.