TEKİRDAĞ’ın Çorlu İlçesi’ndeki bir kuyumcuya giren 39 yaşındaki Ayşe Kamer, tezgahtarın bir anlık dalgınlığından faydalanarak tabla içindeki 2 yüzüğü el çabukluğuyla aldı. Kuyumcudan çıkmak istediği sırada tezgahtarın hırsızlığı fark etmesi üzerine Kamer'i yakalayıp polise teslim etti. Hırsızlık anı ise işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, Omurtak Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Kuyumcuya gelen ve tabla içindeki yüzüklere bakan Ayşe Kamer, el çabukluğu ile 2 altın yüzüğü cebine koydu. Ardından da yüzükleri beğenmediğini belirterek kuyumcudan çıkmaya çalıştı. Tabla içindeki 2 yüzüğün eksik olduğunu fark eden tezgahtar, Ayşe Kamer’i dışarı çıkmadan yakaladı ve durumu polise bildirdi.
Gelen polisler,  işyerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek hırsızlık olayını belirledi. Kadının üzerinden çalıntı olduğu tahmin edilen 21 kolye, 3 bilezik, 10 çift küpe, 5 yüzük ile 6 bin 500 lira para çıktı. Bu para ve altınlara el konuldu.
Hırsızlık suçundan sabıkası olduğu belirlenen ve İstanbul Bakırköy'de aynı yöntemle başka bir kuyumcuda hırsızlık yaptığı tespit edilen Ayşe Kamer, polisteki ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanarak Tekirdağ Kapalı Cezaevi’ne konuldu.