KÜTAHYA'da işten çıkartılan 18 işçinin yeniden  alınması için Seyitömer Linyitleri İşletmesi önünde kurdukları çadırda 10 Haziran'dan bu yana oturma eylemi yapan işçilerden 25 yaşındaki Ömer Tuncan, yıldırım düşmesi sonucunda yaralandı.
Olay, dün akşam Seyitömer Linyitleri İşletmesi önünde eylem yapan işçilerin kaldığı çadırda meydana geldi. Sağanak yağmur ardından çadırların olduğu yere yıldım düştü. İşçilerden Ömer Tuncan sağ kolundan hafif yaralandı. Arkadaşları tarafından Yoncalı Devlet Hastanesi'ne götürülen Tuncan, burada yapılan ilk müdahale ardından Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ömer Tuncan burada yapılan gerekli tedavisinden sonra gece taburcu edildi.
"GÖZLERİMİ HASTANEDE AÇTIM"
Yeniden çadırların bulunduğu yere dönen Ömer Tuncan, "Yağmur sırasında çadıra girmiştik. Çadırda arkadaşlarla beklerken şimşek çakmaya başladı. Arkadaşlara bir şey anlatırken kolum havadaydı. Şimşeğin çakmasıyla kolum bir anda yere doğru inerek uyuşmaya başladı. Ondan sonra bayılmışım. Gözümü hastanede açtım" dedi.
  FOTOĞRAFLI