KÜTAHYA'da çıkan kavgada 2'si kardeş 4 kişi çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.
Olay, dün saat 23.00 sıralarında Ali Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Özel bir yaşlılar bakım merkezinde çalışan Havva Yılmaz, kardeşleri Selim Kara ve Şerif Kara'ya aynı işyerinde çalışan Hakkı Akay'ın kendisini tartakladığını söyledi. Kara kardeşler de evli olan ablaları Havva Yılmaz'ın iş arkadaşı Hakkı Akay'ı telefonla arayarak konuşmak istediklerini belirtti. Hakkı Akay, yanına arkadaşı Adem Doğruer'i de alarak Kara kardeşlerle konuşacağı Ali Paşa Mahallesi'ndeki kapalı otopark önüne gitti.
Birbirleriyle konuşan taraflar arasında çıkan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bıçaklı kavgada Hakkı Akay, arkadaşı Adem Doğruer ile Selim Kara ve kardeşi Şeref Kara çeşitli yerlerinden bıçakla yaralandı.
Yaralanan Kara kardeşler kendi çabaları ile yakındaki Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne giderken, Hakkı Akay ve Adem Doğruer ise, 112 ambulansıyla aynı hastaneye kaldırıldı.
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri yaralı 4 kişinin hastanede tedavi altına alındıklarını olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü bildirdi.