BURSA’nın Orhangazi İlçesi yakınlarında otomobil kamyona arkadan çarptı. Kazada, otomobilin sürücüsü 30 yaşındaki Ceyhun Şahin, eşi 27 yaşındaki Zehra Şahin ve 3 yaşındaki oğullları Volkan Ege Şahin yaralandı. Araçta sıkışan Zehra Şahin, kurtarılmayı beklerken, sürekli olarak oğlunun adını söyledi.
Kaza, saat 00.30 sıralarında Orhangazi-Yalova karayolu, Süpürgelik mevkiinde meydana geldi. Ceyhun Şahin yönetimindeki 06 BS 3207 plakalı otomobil Süpürgelik mevkii, Güneyköy kavşağı yakınlarında önünde seyir halinde bulunan ve Bursa’dan yüklediği sacları İstanbul’a götürmek üzere yola çıkan 47 yaşındaki Ayhan Yumakoğulları idaresindeki 16 BOJ 13 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kaza sonrasında sürücü Ceyhun Şahin ile birlikte yanında oturan eşi Zehra Şahin ve arka koltukta bulunan oğulları Volkan Ege Şahin yaralandı.
ARAÇTA SIKIŞTI, SÜREKLİ OĞLUNUN ADINI SÖYLEDİ
Kaza sonrasında hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Ceyhun Şahin kendi imkanları ile araçtan çıkarak, arka koltukta bulunan oğlunu kucağına aldı. Zehra Şahin ise araç içinde sıkıştı. Ağır yaralı olan Zehra Şahin, Orhangazi Belediyesi İtfaiye ekipleri ile olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından araçtan çıkarıldı. Zehra Şahin, kurtarılmayı beklerken sürekli oğlu Volkan Ege’nin ismini söyledi. Yaralı çift ile oğulları daha sonra olay yerine çağrılan ambulanslarla Yalova Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

HB(FK/AK) (FOTOĞRAFLI)