MARDİN'in Nusaybin İlçesi'ndeki bir evin avlusunda bulunan kümese tavuk çalmak için giren sokak köpeği evdekilere yakalanınca korkudan kümesten çıkmak istemedi. Ev sahiplerinin çağırdığı itfaiye ve zabıta ekipleri, uzun süren uğraş sonrası köpeği kümesten zorla çıkarabildi.
Nusaybin'de başı boş bir sokak köpeği, gündüz saatlerinde aç kalınca Yeşilkent Mahallesi Alibey Sokak üzerinde bulunan bir evin avlusundaki tavuk kümesine girdi. Tavukların gürültü çıkarması üzerine durumu fark eden ev sahibi, köpeği yakalamak istedi anca, köpek korktuğu için girdiği kümesten çıkmak istemedi.
Adının açıklanmasını istmeyen ev sahibi, bunun üzerine itfaiye ve zabıta ekiplerinden yardım istedi. Ekipler, iğne ile bayıltmaya çalıştıkları köpeğe bir türlü isabet ettiremeyince bu kez ucu kancalı demir çubuk kullandı. Uzun süren çabalara rağmen sokak köpeği, kümesten çıkmamak için direndi. Yaklaşık 2 saat süren çalışma sonrasında kancanın ucunu köpeğine kafasına geçirmeyi başaran ekipler, köpeği zorlukla evin avlusundaki kümesten çıkardı. Sokağa bırakılan köpek, hızla olay yerinden uzaklaştı.