ESKİŞEHİR, ()- ESKİŞEHİR'de evden uzaklaştırma cezası olduğu belirtilen 54 yaşındaki Tuncay Yalçın, sokakta tartıştığı aynı yaştaki eşi Yasemin Yalçın'ı bıçakladı. Ağır yaralanan Yasemin Yalçın kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

Olay saat 12.30 sıralarında Kırmızıtoprak Mahallesi Nilay Sokak'taki bir kuaför dükkanının önünde meydana geldi. İddialara göre geçimsizlik ve aile içi şiddet nedeniyle evden uzaklaştırma cezası verilen Tuncay Yalçın, eşi Yasemin Yalçın'la tartıştı. Tartışmanın ardından Tuncay Yalçın, üzerinde taşıdığı bıçakla Yasemin Yalçın'ı göğsünden, bacağından ve kolundan yaraladı. İhbar üzerine gelen polisler Tuncay Yalçın'ı olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalayarak gözaltına aldı. Daha sonra gelen 112 sağlık ekibi de yaralı Yasemin Yalçın'ı ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanede tedaviye alınan Yasemin Yalçın, akşam saatlerinde doktorların çabasına rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Tuncay Yalçın'ın sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini bildirdi.