– KOCAELİ’ de borçları yüzünden evinde beylik tabancasıyla intihar eden 40 yaşındaki polis memuru Aytaç Güneş memleketi Tokat’ta  gözyaşları arasında toprağa verildi.
Kocaeli Bölge Trafik Müdürlüğü'nde görevli 13 yıllık polis memuru 2 çocuk babası  Aytaç Güneş’in cenazesi Kocaeli’nden Tokat’ta getirilirken, cenazenin bulunduğu otobüs Kastamonu’nun Tosya İlçesinde kaza yaptı. Takla atan araçtan güçlükle çıkarılan cenaze, Tokat İl Emniyet Müdürlüğü tarafından görevlendirilen bir araç ile gece saatlerinde Tokat Devlet Hastanesi morguna getirildi. Sabah saatlerinde Tokat Devlet Hastanesi morgundan alınan cenaze Ali Paşa Camisi'ine getirildi. Burada öğle vakti kılınan cenaze namazı sonrasında polis memuru Güneş'in cenazesi Şeyhi Şirvani Mezarlığı'nda defnedildi. Güneş’in cenazesine yakınlarının yanı sıra Tokat Emniyet Müdürü Osman Balcı ile çok sayıda vatandaş katıldı.
KAZAYI ANLATTI
Polis memuru Aytaş Güneş’in cenazesini getiren aracın kaza yapması sonucunda yaralanan refakatçi polis memurları Güneş'in cenazesine katılamadı. Kazada hafif yaralanan ve Kocaeli'de esnaflık yapan Hakan Fırtına ise cenaze namazında yer aldı. Kaza anını anlatan Fırtına, ''Kocaeli'nden akşam saatlerinde çıktık. Yolların bozuk olması nedeniyle bir kaza geçirdik. Araç süratliydi, yol da bozuk olunca kaza yaşandı. Allah’a şükür şehidimiz olmadı'' dedi.
Dün akşam polis memuru Aytaç Güneş'in cenazesini Tokat'a getirmek üzere yola çıkan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Ahmet Kaba yönetimindeki 41 TR 668 plakalı otobüsün bariyerlere çarparak takla atması sonucu 17'si polis biri şöför ve biri de cenaze yakını 19 kişi yaralanmıştı.