BURSA, () - BURSA'nın merkez Gürsu İlçesi'nde yaşayan Satılmış Erikoğlu, tekstil atölyesinde çalışan 16 yaşındaki kızı İ. Erikoğlu'nun, evli 5 çocuk babası 34 yaşındaki A.S. tarafından kaçırıldığını ileri sürdü. Kızının hayatından endişe ettiklerini söyleyen Satılmış Erikoğlu, "Kızım bir kez bizi arayıp, isteğiyle kaçtığını söyledi. Ama gerçek öyle değil. Zorla kaçırdı. Polise ve savcılığa başvurmamıza rağmen kendisine hala ulaşamadık. Hayatından endişe ediyoruz" dedi.
Gürsu'da oturan ve bir tekstil fabrikasında işçi olarak çalışan İ. Erikoğlu, geçen 9 Temmuz günü, iddiaya göre bir süre arkadaşlık yaptığı daha sonra evli olduğunu öğrenince ayrıldığı A.S. tarafından kaçırıldı. TIR şoförlüğü yapan A.S.'nin kızını konuşmak için otomobiline bindirip kaçırdığını söyleyen anne Gülden Erikoğlu şunları anlattı:
"Aynı gün kızım babasını telefon ile arayıp, 'Ben A.S. ile kaçtım. Merak etmeyin' dedi. Kızımın bu sözleri bize, tehdit altında olduğu için söylediğinden eminim. Çünkü ondan kurtulmak istiyordu. Bunu ablasına ve arkadaşlarına söylüyordu. Savcılığa suç duyurusunda bulunmamıza rağmen hiç bir sonuç alamadık. Ne yapacağımızı şaşırdık. Kızımın hayatından endişe ediyorum."
Kızını kaçırdığını öne sürdüğü A.S.'nin telefonunun kapalı olduğunu belirten Gülden Erikoğlu, "Huzurumuz kaçtı. Yavrumuzun başına kötü bir olay gelmesinden çok korkuyoruz" diyerek endişesini dile getirdi.
FOTOĞRAFLI