ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde, çiftçi 25 yaşındaki İdris Şentürk, boşanma davası açan eşi 20 yaşındaki Şeyma Şentürk, kayınpederi 59 yaşındaki Nevzat Torbalı ve kayınvalidesi 51 yaşındaki Cemile Torbalı'yı av tüfeğiyle öldürdü. Cinayeti jandarmaya ve eşinin yakınlarına haber veren İdris Şentürk, kaçtı.
Gebiz Beldesi Kocamehmetler Mahallesi'ndeki olay, sabaha karşı Nevzat Torbalı'nın evinde meydana geldi. 5 ay önce evlenen İdris Şentürk ve Şeyma Şentürk, anlaşamayınca geçen cuma günü boşanmak için Serik Adliyesi'ne giderek dilekçe verdi. İşlemlerin ardından adliye bahçesinde eşi ve ailesiyle tartışan İdris Şentürk, "Size bunun hesabını soracağım" diye tehdit savundu.
Eşinin kendisinden boşanmak istemesini içine sindiremeyen İdris Şentürk, bu sabah saatlerinde eşinin kaldığı kayınpederinin evine gitti. Nevzat Torbalı, yanında götürdüğü av tüfeğiyle, kayınpederi Nevzat Torbalı, kayınvalidesi Cemile Torbalı ve eşi Şeyma Şentürk'ü çeşitli yerlerinden vurarak öldürdü.
EŞİNİN YAKINLARINA MESAJ ATTI
İdris Şentürk, olayın ardından eşinin yakınların cep telefonuna, "O iş tamam. Üçünü de öldürdüm. Gelin cenazelerinizi kaldırın" diye mesaj attı. Daha sonra 156 Jandarma İmdat hattını arayan Şentürk, işlediği cinayeti haber verdikten sonra olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine gelen jandarma ekipleri Torbalı ailesinin 3 ferdinin cesetlerini buldu. Cumhuriyet savcısı ve jandarmanın incelemesinin ardından cenazeler Serik Devlet Hastanesi'nin morguna gönderildi.