ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde, 20 yaşındaki Arda Kefenli, parkta birlikte oturduğu kız arkadaşına laf attıkları iddiasıyla tartıştığı 19 yaşındaki Ahmet İpek'i bıçaklayarak öldürdü, Naim Uyar'ı da ağır yaraladı.
Orta Mahalle Şehit Asker Ramazan Yeşil Abdülkadir Çelik Parkı'ndaki olay, dün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. Akşam saatlerinde kız arkadaşları ile  birlikte parka giden Arda Kefenli ve M.Y., bir süre bankta oturdu. İddiaya göre parka gelen Ahmet İpek ve Naim Uyar, Arda Kefenli ve M.Y.'nin kız arkadaşlarına laf attı. Bunun üzerine aralarında tartışma çıktı. 
Tartışmanın kavgaya dönüymesi üzerine Arda Kefenli, yanında taşıdığı bıçakla İpek ve Uyar'a saldırdı. Ahmet İpek kalbine aldığı bıçak darbesiyle yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Naim Uyar ise gelen ambulansla Serik Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Uyar, buradaki müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
Olaydan sonra Arda Kefenli, arkadaşı M.Y. ve yanlarındaki 2 kız polis tarafından gözaltına alındı. Kefenli'nin cesedi ise incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere morga gönderildi.