CAN PAZARI YAŞANDI
Kilis'te otomobil ile hafif ticari aracın çarpıştığı kazada 4 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı. Can pazarının yaşandığı kaza yerinde kazazede yakınları sinir krizi geçirirken, yaşamını yitirenlerin cesetleri sıkıştıkları yerden güçlükle çıkarıldı.
Kaza, saat 18.15'de Kilis- İslahiye karayolunun 30'uncu kilometresinde meydana geldi. Sürücüsü bilinmeyen ve kent merkezi yönüne giden 34 GR 5627 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen ismi öğrenilemeyen sürücü yönetimindeki 79 AJ 096 plakalı hafif ticari araç, Sabunsuyu mevkiinde çarpıştı. Kazada çarpışmanın etkisiyle taklalar atarak ters dönen hafif ticari araçta bulunan kimliği belirsiz 3 kişi ile otomobilde bulunan 1 kişi yaşamını yitirdi, araçlarda bulunan 2 kişi de ağır yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen sağlık görevlileri, AFAD ve itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştıkları yerden çıkarılan 2 yaralıyı ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi’ne götürdü. Acil serviste tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu bildirildi.
Araçlarda sıkışan 4 kişinin cesedi ise yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından bulundukları yerden çıkarıldıktan sonra morga götürüldü.
Olayı haber alarak hastaneye akın eden kazazedelerin yakınları gözyaşı dökerek sinir krizi geçirdi. Güvenlik güçleri, kazada yaşamını yitiren 4 kişinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışma başlatırken, kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

RÇ (HK/RT) (FOTOĞRAFLI)