KİLİS'in Polateli İlçesi'nde, 2 kardeş arasında çıkan arazi tartışması tüfekli kavgaya dönüştü. Kavgada 52 yaşındaki Kifayet Demir ölürken birbirine ateş eden 2 kardeş ise yaralandı.
Kavga, öğle saatlerinde Polateli'nin Bağarası Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, köyde çiftçilik yapan 56 yaşındaki Ali ile 44 yaşındaki Hasan Demir kardeşler arasında arazi anlaşmazlığından dolayı tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışmada öfkelenen Demir kardeşler yanlarında bulunan tüfeklerle birbirine ateş açtı. Tüfekten çıkan saçmalar Demir kardeşler ile Ali Demir'in eşi Kifayet'e isabet etti. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan Ali ve eşi Kifayet ile Hasan Demir, ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil serviste tedavisine başlanan yaralılardan Kifayet Demir doktorların çabasına karşın kurtarılamayarak öldü. Tedavisi süren kardeşlerden Ali Demir ise hayati tehlikesi bulunduğu için yoğun bakım ünitesine alındı.
KÖYDE VE HASTANEDE YOĞUN ÖNLEM
Olayı duyarak hastaneye akın eden yakınları ise Kifayet Demir'in ölüm haberi ile gözyaşına boğuldu. Hastane bahçesinde gözyaşı dökenler arasında fenalaşanlara ise acil serviste müdahale edildi. Yeni bir kavga ihtimaline karşı polisler hastanede, jandarma ise olayın meydana geldiği köyde yoğun önlem aldı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

RÇ (HK/BT) (FOTOĞRAFLI)