EŞİNİ ÖLDÜREN KADIN, ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Samsun'da bir yıl önce evlendiği Ramazan Tepe'yi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla gözaltına alınan Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi bilgisayar bölümü son sınıf öğrencisi Nehir Tepe, bugün geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye getirildi. Adliyeye sevk edilen Nehir Tepe, şöyle dedi;
"Eşim, akşam evde alkol aldı. Okuldan 3 dersim kalmıştı. Eğitimime devam etmek istediğimi söyledim. Bu isteğime karşı çıkıp 'Sen benim kim olduğumu biliyor musun? Öldürürüm seni' deyip bana tabanca çekip dövdü. Ben de bu arada İstanbul'daki ablamı arayıp yanına geleceğimi söyleyip, uçak bileti almasını isedim. Bir süre sonra ablam beni cep telefonundan arayıp uçak biletimi aldığını söyledi. Mutfakta süt vardı, onu mayalamak için tekrar mutfağa gittim. Eşim telefon konuşmalarımızdan İstanbul'a gideceğimi duydu. Mutfağa gelip yine silah çekerek, 'Sen kim oluyorsunda İstanbul'a gidiyorsun' diyerek beni tekrar dövmeye başladı. Bu sıra elim mutfak tezgahındaki bıçak setine çarptı. Ben de düşen bıçaklardan birisini elime alıp 'Sen öldürmezsen ben kendimi öldüreceğim' dedim. Üzerime gelmeye devam edince bu olay meydana geldi. Kesinlikle öldürmek ya da yaralama kastım yoktu."
İkinci işe Nehir Tepe tarafından öldürülen Ramazan Tepe'nin ilk evliliğini, suç örgütü elebaşlarından ve halen cezaevinde olan Sedat Şahin'in kardeşiyle yaptığı belirtildi.