BURSA'nın Orhangazi ilçesinde otomobil kamyonete arkadan çarptı. Üç kişinin yaralandığı kazada görevliler tarafından ambulansa bindirilen kamyonet sürücüsü, yaralı halde cep telefonu ile yakınlarına haber verdi.
Kaza, Bursa-Yalova karayolu üzerinde Orhangazi'ye bağlı Gedelek köyü kavşağında dün akşam keydana geldi. Orhangazi yönüne gitmekte olan Nazif Can (60) idaresindeki 16 VV 506 plakalı otomobil, önünde ilerleyen Emir Parça'nın (48) kullandığı 16 VT 236 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın şiddeti ile kamyonet kontrolden çıkıp yol kenarına devrilirken, otomobil ise orta refüje savruldu. Kazada otomobil sürücüsü Nazif Can ile kamyonet sürücüsü Emir Parça ve kamyonette yolcu olarak bulunan Erdi Güleç (21) yaralandı.
Yaralılara ilk müdahale kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince yapıldı. Ambulansa alınan kamyonet şoförü Emir Parça, yaralı halde cep telefonu ile yakınlarını arayıp kazayı haber verdi. Orhangazi İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılacağını söyleyen Parça, yakınlarının hemen yanına gelmesini istedi. Kazayla ilgili soruşturmaya Orhangazi Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.