BURSA'da hafif ticari araçla çarpışan motosiklet takla attı. Kazada, motosiklet sürücüsü 38 yaşındaki Mert A. hafif, arkasında oturan 41 yaşındaki Arzu Kırmızı ağır yaralandı. Olayın şokunu üzerinden atamayan sürücü, hasar gören motosikletini kaldırıp yolun karşısına götürmek istedi. Sürücü, polis ve çevredekiler tarafından güçlükle sakinleştirilip hastaneye gönderildi.
Kaza, dün akşam saatlerinde Yalova-Bursa karayolu, Terminal kavşağı yakınlarında meydana geldi. Bursa yönüne gelen Mert A. yönetimindeki 34 UZ 2579 plakalı motosiklet, hafif ticari araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle takla atan ve yaklaşık 30 metre savrulan motosikletin kasksız sürücüsü hafif, arkasında oturan ve kask takmadığı belirlenen Arzu Kırmızı ise ağır yaralandı. Hafif ticari araç ise kazanın ardından kısa bir süre durakladıktan sonra hızla uzaklaştı.
Kazada yaralanan Arzu Kırmızı, çağrılan ambulansı acılar içersinde beklerken, olayın şokunu yaşayan sürücü ise hasar gören motosikletini caddeden karşıya geçirmek istedi. Murat A.'yı çevredekiler ve polis sakinleştirmeye çalıştı. Arzu Kırmızı ile Murat A. daha sonra ambulans ile Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Polis, kazanın ardından kaçan aracın sürücüsünü yakalamaya çalışırken, Bursa Cumhuriyet Savcılığı da olayla ilgili soruşturma başlattı.