Alaattin ONUR/AKYAZI (Sakarya), () - İSTANBUL Pendik’te 25 gün önce geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanarak yoğun bakım servisinde tedavi gören, bu sırada karnındaki 8 aylık bebeği sezaryenla alınan 24 yaşındaki Münevver Şener yaşam mücadelesini kaybetti. Talihsiz kadın toprağa verilirken, 'Umut' adı verilen bebeği de cenazeye bir yakının kucağında getirildi.   
İstanbul'un Pendik İlçesi'nde bir yıl önce Soner Şener ile dünyaevine giren  Münevver Şener, geçen 4 Mayıs'da Penkit'te kaldırımda arkadaşıyla birlikte yürüdüğü sırada bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralandı. Kazadan sonra araç kaçarken, 8 aylık hamile olan Münevver Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Doktorlar, yoğun bakım ünitesinde tedavi gören kadının karnındaki 8 aylık bebeği riske atmamak için sezaryenle alarak yaşama tutunmasını sağladı. Şener ailesi, bebeğe Umut adını koyarak, talihsiz kadının iyileşmesi için beklemeye başladılar. Ancak Münevver Şener 24 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Genç kadının komada kaldığı süre içerisinde Umut bebeğe, hastanede doğum yapan başka bir anne sütannelik yaptı.  Talihsiz kadının cenazesi Sakarya’nın Akyazı İlçesi Kuzuluk Mahallesi’ndeki baba evine getirildi. Yakınlarının ağıtları arasında Kuzuluk Orta Mahalle Merkez Camiine götürülen talihsiz kadının cenazesi burada dün ikindi vakti kılınan namazın ardından Kuzuluk Orta Mahalle Merkez Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye, yakınları kundağı içinde Umut bebeği de getirdi. 

AO(MB/AAA)(FOTOĞRAFLI)