BURSA’nın İnegöl İlçesi'nde yolun karşısına geçmek isterken bir minibüsün çarpması sonucu ölen 17 yaşındaki Gülseren Ceylan’ın okul arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Arkadaşları, YGS'ye gireceği gün toprağa verilen Ceylan'ın sırasına fotoğrafı konularak, karanfillerle donatıldı.
Kaza, İnegöl'deki Alanyurt Yağlı Tohumlar Kavşağı Mevkii'nde geçen cumartesi günü meydana geldi. Gürsel U. yönetimindeki 16 LR 059 plakalı minibüs, yolun karşısına geçmek isteyen Nene Hatun Kız Meslek Lisesi Saç Bakım Bölümü son sınıf öğrencisi Gülseren Ceylan’a çarptı. Kazada, minibüsün ön camına çarparak yere düşen YGS'ye hazırlanan kız öğrenci ağır yaralı olarak kaldırıldığı İnegöl Devlet Hastanesi’nde kurtarılamadı. Gülseren Ceylan'ın cenazesi Alanyurt Üçevler Camii'nde kılınan namaz ardından Alanyurt Mezarlığı’nda, gözyaşları arasında toprağa verildi.
Gülseren Ceylan için bugün okulunda da tören düzenlendi. Sabah İstiklal Marşı okunmadan önce konuşma yapan Okul Müdürü Hakan Esen, Gülseren Ceylan’ı talihsiz bir kaza sonucu yitirdiklerini belirterek, "Okulumuzun ve yakınlarının başı sağ olsun. Genç bir yavrumuzu elim bir trafik kazası sonrası hayatını kaybetmesini insan kaldıramıyor. 'Her ölüm erkendir' diye bir söz var. Sessiz, sakin, hanımefendi bir kızdı" dedi. Daha sonra öğretmenler ve öğrenciler Fatiha okuyarak, dua etti. 
Gülseren Ceylan’ın okuduğu 12-E sınıfındaki arkadaşları gözyaşlarını tutamadı. Genç kızın altında 'Seni unutmayacağız' yazılı fotoğrafı sırasına bırakılırken karanfillerle donatıldı. 

SA(FK/İD) (FOTOĞRAFLI)