BURSA’da 3 ay sonra ikinci kez baba olmaya hazırlanan 26 yaşındaki Latif Karadaş, bisikletiyle evine giderken kamyonetin altında kaldı. Olay yerinde yaşamını yitiren gencin cenazesine sarılan ağabey Fatih Karadaş, "Keşke onun yerine ben ölseydim. Bu acıya nasıl dayanırım" diyerek gözyaşı döktü.
Merkez Gürsu İlçesi 35’lik yol üzerinde dün akşam saatlerinde bisikletiyle evine giden  evli bir çocuk babası Latif Karadaş'a, A.B. yönetimindeki 16 EA 675 plakalı kamyon çarptı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri, Karadaş’ın yaşamını yitirdiğini saptadı. Kamyon sürücüsü A.B. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken, 3 ay sonra ikinci kez baba olacağı belirtilen Karadaş’ın cebinden çıkan cep telefonundan polis yakınlarına ulaştı. Olay yerine gelen Karadaş’ın babası, ağabeyi ve yakınları gözyaşlarına boğuldu.
'KEŞKE YERİNE BEN ÖLSEYDİM'
Ceset torbasının açılmasının ardından kardeşinin cansız bedenine sarılan ağabey Fatih Karadaş, "Keşke onun yerine ben ölseydim. Ben bu acıya nasıl dayanırım" diyerek gözyaşlarına boğuldu. Yakınları, Latif Karadaş'ın eşinin 6 aylık hamile olduğunu ve 3 ay sonra ikinci kez baba olmaya hazırlandığını söyledi. 
Bir fabrikada işçi olarak çalıştığı öğrenilen Latif Karadaş’ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı’nca başlandı.