Alaattin ONUR/ AKYAZI(Sakarya) ()- SAKRARYA'nın Akyazı İlçesi'nde 5 ay önce meydana gelen trafik kazasında 2 arkadaşı ölen, kendisi ise yaralı kurtulan 25 yaşındaki Mustafa Yazıcı, ailesi tarafından gönderildiği Akçakoca'daki yakınlarının evinde yatağında olarak bulundu. Yapılan ilk kontrollerde kalp krizinden öldüğü belirtilen gencin cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na otopsiye gönderdi.
Kuzuluk Beldesi'nde 4 Ocak'ta D 140 Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında Fatih Şakır (25) yönetimindeki 54 H 9645 plaklı otomobil, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yol kenarında bulunan çakıl yığınına çarptıktan sonra havalanıp yaklaşık 30 metre ilerdeki duvarı aşarak bir evin bahçesine düştü. Kazada Fatih Şakır ve Yusuf Cin olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazadan hafif yaralı olarak kurtulan Mustafa Yazıcı ise 5 aylık tedavinin ardından iyileşmesine rağmen iki arkadaşını kaybetmenin şokunu üzerinden atamadı. Kazanın etkisiyle  psikolojik sorunlar yaşayan genci, ailesi bulunduğu ortamdan uzaklaşması için Akçakoca'ya bir yakınlarının yanına gönderdi. Burada kalan genç bu sabah yatağında ölü bulundu.
Akçakoca Cumhuriyet Savcılığı tarafından yapılan ön otopside Mustafa Yazıcı'nın kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdiği belirlendi. Yazıcı'nın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'na otopsiye gönderildi.

AO(MB/COŞ) (FOTOĞRAFLI)