Tolga YANIK/KONYA,() - KONYA'da iki otomobilin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Kazada anneleri yaralanan iki küçük kız babalarının kucağından inmek istemedi.
Kaza, bugün saat 06.15 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Rauf Denktaş Caddesi-Kerkük Caddesi Kavşağı'nda meydana geldi. Kerkük Caddesi'nden gelen 32 yaşındaki Lokman Karaman yönetimindeki 06 YVZ 75 plakalı otomobil, kontrollü geçişin olduğu kavşakta 34 yaşındaki Ömer Şükrü Yardımcı yönetimindeki 34 KN 6147 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, Lokman Karaman ve aynı araçta bulunan İbrahim Özdemir ile diğer otomobilde bulunan 35 yaşındaki Çiğdem Yardımcı bacağından yaralandı.
Çevredekilerin ihbarı üzerine polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi. Bacağından yaralanan ve otomobilden çıkmakta güçlük çeken Çiğdem Yardımcı, sağlık ekiplerinin yardımı ile ambulansa alındı. Kaza sırasında otomobilde olan ve kazayı yara almadan atlatan Çiğdem Yardımcı'nın iki küçük kızı ise babaları Ömer Şükrü Yarımcı'nın kucağından bir an olsun inmedi. Bir ara ambulansa oturtulan çocuklar olanları şaşkınlıkla izledi. Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Soruşturma sürdürülüyor. 

TY(İA/İD) (FOTOĞRAFLI)