BAHÇELİEVLER, D-100 Karayolu Çobançeşme mevkiinde kontrolden çıkan otomobil, önce bariyerlere sonra da yön gösterme tabelasının direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ikiye ayrılırken, araçta bulunan 2 kişi de hayatını kaybetti.



Kaza, saat 02.30 sıralarında Bahçelievler, D-100 Karayolu Çobançeşme mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şirinevler'den havalimanı istikametine giden içinde 2 kişinin bulunduğu 34 HT 0868 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi nedeniyle kontrolden kontrolden çıktı. Kontrolden çıkan araç, önce metrobüs yolu kenarındaki bariyerlere, daha sonra da savrularak yön gösterme levhasının direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil ikiye ayrıldı. Kaza sonrası, araçta bulunan Ozan Sayar (22), ve üzerinden kimlik çıkmayan bir kişi de hayatını kaybetti. Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kazanın yaşandığı alana güvenlik şeridi çekerek, trafik akışını bir süre tek şeritten sağladı. Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cesedi olay yerine gelen cenaze aracıyla, Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kaza yapan otomobilin çekici tarafından yoldan kaldırılmasının ardından da trafik normale döndü.

KAZAYA BAKMAK İÇİN YAVAŞLAYAN OTOMOBİLE BAŞKA OTOMOBİL ÇARPTI

Öte yandan, kaza yerini görmek için yavaşlayan bir otomobile, başka bir otomobil arkadan çarptı. Ölen ve yaralanmanın olmadığı kaza sonrası araçlarda maddi hasar meydana geldi.

HK(İY) (FOTOĞRAFLI)