Fatih KARAÇALI/ ADANA, () - ADANA'da takla atan otomobilde hayatını kaybeden 44 yaşındaki Mustafa Boyacı, eşi 38 yaşındaki Iraz Boyacı ile 7 yaşındaki çocukları Mustafa Mert Boyacı'nın cenazeleri gözyaşları arasında toprağa verildi. Kazada ağır yaralanan 12 yaşındaki Merve Boyacı'nın hayati tehlikesi sürüyor.
Kaza, dün saat 17.30 sıralarında merkez Sarıçam İlçesi'ne bağlı Mustafalar Köyü mevkiinde meydana geldi. Bir fabrikada işçi olacak çalışan Mustafa Boyacı yönetimindeki 01 RC 130 plakalı otomobil, iddiaya göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada, otomobil sürücüsü Mustafa Boyacı, beraberindeki eşi Iraz ve çocukları Mustafa Mert ile Merve Boyacı araç içerisinde sıkıştı. Kazayı gören sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen Adana Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı Can-Kur ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkardı. Araçtan çıkarılanlara müdahale eden sağlık ekipleri, Mustafa Boyacı eşi Iraz Boyacı ve çocukları Mustafa Mert Boyacı'nın hayatlarını kaybettiklerini belirledi.
Ağır yaralanan Merve Boyacı ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Boyacı'nın hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken bugün sabah Adana Adli Tıp Kurumu'nda otopsi yapılan annesi, babası ve kardeşinin cenazeleri yakınlarına teslim edildi.
Buruk Mezarlığı'na götürülen Mustafa, Iraz ve Mert Boyacı için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Ardından da yakınlarının gözyaşları arasında yan yana açılan mezarlarda toprağa verildi.

FK(BK/AK) (FOTOĞRAFLI)