KAYSERİ'de polisin yaptığı iki operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları ve kullanıcı oldukları belirtilen 6 kişi gözaltına alındı.
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen ve izinsiz hintkeneviri yetiştirdiği ihbarı bulunan Y.M.B'nin evine baskın yaptı. Talas ilçesi Reşadiye mahallesindeki evin bahçesinde 145 kök kenevir bitkisi, 22 kilo 560 gram sökülmüş ve  1 kilo 560 gram kurumaya bırakılmış kenevir bitkisi, tütünle karışık kağıda sarılı 2.3 gram toz esrar, 1 gram sigara kağıdana sarılı esrar, 1 adet üzerinde seri numarası ve markası bulunmayan ruhsatsız tabanca, tabancaya ait şarjör, şarjöre basılı vaziyette 7 adet  9 mm çaplı fişek, evin deposunda ise  çok miktarda cinsel uyarısı hap ele geçirildi. Şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Öte yandan, Kocasinan ilçesi Seyrani mahallesinde Z.D. ve N.N.K. adlı iki kişi, içici oldukları belirtilen M.K ve C.Y ile G.B'ye satış yaparken polis tarafından yakalandı. Şüphelilerin üzerinde kağıda sarılı 12 gram esrar ve bir ruhsatsız tabanca  bulundu. Şüphilelilerden Z.D tutuklandı, N.N.K., G.B.,M.K. ve C.Y serbest kaldı.