KAYSERİ, () - KAYSERİ’NİN Kocasinan İlçesi'nde bir banka şubesine giren silahlı 2 kişi, kredi kartı borcu yatırmak için vezne önünde bekleyen müşterinin 16 bin lira parasını alıp kaçtı.
Bir bankanın Argıncık Şubesi'ndeki soygun saat 16.20 sıralarında meydana geldi. Henüz kimlikleri belirlenemeyen, birinin elinde kurusıkı tabanca bulunan yüzleri maskeli 2 kişi, şubeye girerek, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirip tabancasını aldı. Bu sırada toptan gıda ticareti şirketinde çalışan ve patronunun kredi kartı borcu olan 16 bin lirayı yatırmak için vezne önünde bekleyen Mehmet Budak'a yönelen soyguncular, elindeki paraları alarak kaçtı.
Siyah giyimli, 30- 35 yaşlarındaki soyguncuların, yaklaşık 500 metre uzaklıktaki pazar yerinde değiştirdikleri elbiseleri ile banka güvenlik görevlisinden gasp ettikleri tabanca yol kenarında bulundu. Soyguncuların güvenlik kamerasındaki görüntülerini inceleyen polis, bıraktıkları elbise ve tabancada parmak izi araştırdı.
Şüphelilerin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın ses kısıklığı nedeniyle katılamadığı Ak Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitingini yapıldığı sırada soygunu gerçekleştirdikleri dikkati çekti.

OE,MÖ(OE/ESM) (FOTOĞRAFLI)