Zafer BARIŞ- Faruk ÇUHADAROĞLU/KAYSERİ, () - KAYSERİ’de elinde pompalı tüfek bulunan ve hakkında adam yaralama suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan 28 yaşındaki Gökhan Yıldız, virane evlerin bulunduğu semtte görüldü. Yıldız, Özel Harekat Timlerinin de katıldığı yaklaşık 2 saat süren operasyonla  yakalandı.
Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve elinde pompalı av tüfeğiyle dolaşan, belden yukarısı çıplak, kot pantalonlu bir kişinin Şehit Nazım Mahallesi'nde dolaştığı ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Resmi ve sivil asayiş ile Terörle Mücadele ekipleri çeşitli suçlardan aranan Gökhan Yıldız’ı, kullanılmayan virane bir evde kıstırıken 112 Sağlık ekibi bir psikolog çağrıldı. Virane evler arasında, damdan dama atlayarak sürekli yer değiştiren, elinde av tüfeği bulunan Gökhan Yıldız, zaman zaman havaya ateş açtı. Bunun üzerine sevk edilen Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Timleri de mahalledeki operasyona katıldı.
Polis ekipleri, üzerine daha sonra kırmızı tişört giyen zanlıyı teslim olması için ikna etmeye çalışırken, yakındaki Göçer Sokak'ta toplanarak olanları izlemeye çalışan çevredeki meralı kişileri uzaklaştırmaya çalıştı. Kolunda dövmelerde bulunan eli pompalı tüfekli Gökhan Yıldız, en son bulunduğu evden bir başka sokağa geçmek isterken, polisin 2 saat sonra üzerine biber gazı sıkıp, çullanmasıyla yakalanarak, gözaltına alındı. Gökhan Yıldız, Melikgazi Polis Merkezi'ne götürülürken, elindeki tüfek ile çevreye ateş açtığı boş fişeklere de el konuldu.

FOTOĞRAFLI