CİNNET GEÇİREN BABA 15 GÜN ÖNCE ANTALYA’DAN GELMİŞ

Kayseri'de cinnet geçirerek karısı ve 4 çocuğunu öldüren 36 yaşındaki Nuri Duran’ın, sürekli bir işi olmadığı zaman zaman inşaatlarda çalıştığı 15 gün önce’de Antalya’dan döndüğü belirlendi. Nuri Duran’ın bir ay önce 300 TL'lik kirayı ödeyemediği için Şirinevler Mahallesi'ndeki Ülke apartmanından, 80. Yıl Cumhuriyet apartmanına ailesiyle birlikte taşındığı, eşi Özlem’in aile içi geçimsizlik nedeniyle 26 Şubat’ta hap içerek intihara teşebbüs ettiği ve kaldırıldığı hastanede midesi yıkanarak kurtarıldığı belirlendi. Çiftin, 2 gün önce de kavga ettiği, komşuların polis çağırdığı ortaya çıktı. Kocasıyla kavga eden Özlem’in, polise, 4 çocuğunun babası Nuri hakkında şikayetçi olmadığı, polislere işlem yaptırmadığı ifade edildi. Bu arada karısı Özlem, kızı Rüya, oğulları Mert, Yiğit Taha’yı bıçak ve keserle öldüren, ardından Necip Fazıl İlköğretim okulunda okuyan oğlu 7 yaşındaki Kemal'i 11'inci kattan attıktan sonra arkasından atlayarak ailesinin 5 ferdi ile birlikte yaşamını yitiren Nuri Duran’ın zaman zaman psikolojik rahatsızlık geçirdiği ve bu olay yaşanmasayrı kısa süre sonra yakınları tarafından tedavi görmesi amacıyla hastaneye yatırılmasının planlandığı öğrenildi.

YAN BİNANIN GÖREVLİSİNİN BELİNE DÜŞMÜŞ

Bu arada aile faciasının yaşandığı olayla ilgili ilginç bir ayrıntı daha ortaya çıktı. 11'inci kattan atlayan Nuri Duran'ın 80'inci Yıl Cumhuriyet Apartmanının hemen yanındaki Menekşe Apartmanının bahçesindeki bina görevlisi 35 yaşındaki Hakan Çertmek’in üzerine düştüğü anlaşıldı. Talihsiz bina görevlisi Çertmek'in belinden ve sağ bacağından yaralandığı için hastaneye götürüldü. Yapılan tedavisinden sonra taburcu edilen Hakan Çertmek, yürek yakan olayla ilgili "Önce yere bir şey düştü gürültüyle, sonra belime ve ayağıma bir başka şey düştü. Düşenlerin yan binadaki adam ile oğlu olduğunu gördüm. Belim ve ayağımdaki ağrı nedeniyle doktora gittim. Çok üzücü bir olaydı" dedi.

Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırılan ve otopsi yapılan 6 cesedin, yarın Kayseri’nin Pınarbaşı ilçesi Gazi köyünde toprağa verileceği belirtildi.

Oktay ENSARİ, Demet ÖZTÜRK, Mükremin ÖKSÜZGİL/KAYSERİ ()-



OE, DÖ, MÖ(OE/SSA) (FOTOĞRAFLI)