Cihan KAYA/KÖYCEĞİZ (Muğla), () - MUĞLA'nın Köyceğiz İlçesi'nde, tatil için tur ile Sultaniye Kaplıcaları'na geldikten sonra ortadan kaybolan 50 yaşındaki Ali Osman Karapaça için Köyceğiz Gölü'nde arama çalışması yapıldı, ancak herhangi bir ize rastlanmadı.
Almanya'dan bir hafta önce tatil için Türkiye'ye gelen Ali Osman Karapaça, dün tatil için Muğla'nın Fethiye İlçesi'ne geldi. Otele yerleşen Karapaça, tur ile Köyceğiz ilçesindeki Sultaniye Kaplıcaları'na gitti. Burada en son çamur banyosu sonrası duş bölümünde görülen Karapaça'nın dönüş yolunda tur teknesinde olmadığı anlaşıldı. Dönen teknenin görevlileri Karapaça'yı kaplıcada aramasına rağmen bulamadı. Karapaça'nın cep telefonunu ve özel eşyalarının teknede olduğu görüldü. Bunun üzerine durum, jandarmaya bildirildi.
Karapaça'nın kaplıcaya 150 metre mesafedeki göle düşmüş olabileceği ihtimali üzerine jandarma ekipleri, tekne ile gölü aradı. Çalışmalar sonuçsuz kaldı. Bugün de kaplıcanın önünde, gölde, önce sabah saatlerinde, özel bir şirketten gelen 2 dalgıç, öğlen de İl Emniyet Müdürlüğü'nden 4 dalgıç arama- kurtarma çalışması yaptı. 3 kilometre genişliğinde ve 35 metreye kadar derinliğe sahip gölde yapılan aramalar bugün de sonuçsuz kaldı. Yarın tekrar gölde arama yapılacağı belirtildi. Karapaça'ya ait cep telefonundan Bursa'da oturan kız kardeşine ulaşan ekipler, konu hakkında bilgi verdi. Karapaça'nın yakınlarının Bursa'dan yola çıktığı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI