NEVŞEHİR'in Gülşehir İlçesi'nde elbiseleri ve otomobili Kızılırmak kenarında bulunan serbest muhabeci  ve mali müşavir 40 yaşındaki Emin Güneş'i arama çalışmalarından sonuç alınamadı. Otomobilinde "Dünyaya çıplak geldim, çıplak gidiyorum'' yazılı not bulunan Emin Güneş ile ilgili arama ve soruşturmaya devam ediliyor.
Gülşehir İlçesi'nde iki günden bu yana görünmeyen Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik yapan Emin Güneş'in  otomobili Kızılırmak  kıyısında bulundu. Gülşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin incelediği otomobilde serbest muhasebecilik, mali müşavirliğin yanı sıra müteahhitlik, otomobil kiralama, koyun ticareti yapan ve çevresine borçlu olduğu iddia edilen Güneş'in "Dünyaya çıplak geldim, çıplak gidiyorum" yazdığı not ve elbiseler incelemele alındı.
Gülşehir İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından geniş güvenlik önlemlerinin alınmasından sonra arama çalışmalarına başlandı. Güneş'in suya atlamış olabileceği göz önüne alınarak Mersin’den su altı arama ekipleri istendi. Mersin’den gelen ekip, Kızılırmak’ta dün gece geç saatlere kadar arama yaptı. Ancak, sonuca ulaşılamadı.

SK(OE/İD) (FOTOĞRAFLI)