GİZEM'İN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ
Adana'da akrabası S.A. tarafından öldürülen Gizem Akdeniz'in cenazesi, Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Minik kızın cenazesi, ilk olarak evinin bulunduğu sokağa getirildi. Cenaze evinin önünde bir süre bekletilirken ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi. Gizem Akdeniz'in cenazesi daha sonra götürüldüğü Kabasakal Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazede Gizem'in ablaları Gamze, Emine ve Zehra fenalık geçirdi. Genç kızlara, mezarlıkta bekleyen sağlık görevlileri müdahale etti.
Cenazeye katılan Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Hüseyin Sözlü ve Seyhan Belediye Başkanı CHP'li Zeydan Karalar, Pozantı Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Çay da aileye başsağlığı dileğinde bulundu.
41 AVUKAT KATİL ZANLISINI SAVUNMADI
Öte yandan Adana Barosu Başkanı Mengücek Gazi Çıtırık, katil zanlısı S.A. için Baro'dan avukat talep edildiğini, 41 avukatın katil zanlısını savunmak istemediğini açıkladı. Çıtırık, bunun üzerine zorunlu olarak Baro Yönetim Kurulu üyesi avukat Ahmet Faruk Ulaş'ın, katil zanlısının sorgusuna katıldığını bildirdi.

AÖ(BK/SS) (FOTOĞRAFLI)