İZMİR’in Torbalı İlçesi’nde, yakındaki bir alışveriş merkezine yemeğe gitmek için evden çıkan 17 yaşındaki Kaan Egemen Ceyhan’dan, 4 gündür haber alamayan ailesi, hayatından endişe ederek, polise, kayıp başvurusunda bulundu. Meral Atlı, oğlunun hayatından endişe ettiğini belirtip, yerini bilen ve görenlerin polis veya jandarmaya bildirmelerini istedi.
Torbalı’daki garsonluk yaptığı bir pide salonundaki işinden geçen perşembe günü ayrılan Kaan Egemen Ceyhan, aylığını annesine verdikten sonra yakındaki bir alışveriş merkezine yemeğe gideceğini söylerek, saat 13.00 sıralarında evden ayrıldı. Ancak, oğlunun akşam eve dönmemesi üzerine meraklanan Meral Atlı, gidebileceği yerleri aradı. Ancak, oğlunu bulamadı. Eşinden uzun yıllar önce boşanan iki çocuk annesi Atlı, durumu polise bildirip, kayıp başvurusunda bulundu. Dört gündür, elinde fotoğrafıyla sokak sokak dolaşıp oğlunu arayan Atlı, "Ortadan kaybolduğu gün, ödemeli olarak bana telefon etti. Ancak, kendisine döndüğümde telefonu kapalıydı. Dört gündür de telefonu hiç açılmadı. Evden çıkarken cebinde 10 lirası vardı. Bu çocuk, dört gündür ne yer ne içer? Nerede kalır bu soğukta? Hayatından endişe ediyorum" dedi.
Oğlunun bugüne kadar kendisinden habersiz hiçbir yere gitmediğini belirten Atlı, "Kendisinin bilinen hiçbir sıkıntısı da yoktu. Geçen yıl ticaret lisesinde okuyan bir kız arkadaşı vardı. Ancak, ondan da bir yıl kadar önce ayrılmıştı. Vefat eden babasının ve benim yakınlarımın da yanına gitmemiş. Gideceğini söylediği alışveriş mağazanın son dört günlük kayıtlarını inceledik. Ancak, bir sonuca ulaşamadık. Şimdi de şehir içi dolmuşları ve duraklarındaki kamera kayıtlarını incelenecek. Gömüzümüz kapıda, kulağımız telefonlarda. Bir sesini bile duysam rahatlayacağım. Oğlum, Beni duyuyorsan evine dön. Bizleri daha fazla merakta bırakma" diye konuştu.
Bir kız çocuğu daha olduğunu belirten Atlı, "Dört gündür perişan haldeyiz. Lütfen oğlumu gören veya yerini bilenler polis veya jandarmaya bildirsin" dedi.

YC(AÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)