Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, () - TATİL için geldiği Antalya'da ailesiyle gittiği alışveriş merkezinde içinde para ve pasaportları bulunan çantasını kaybeden Rus turist, ağlayarak gittiği karakoldan çantasına kavuşarak ve gülerek ayrıldı.
Kepez İlçesi'ne bağlı Altınova Mahallesi'nde çocukları ve arkadaşı ile birlikte bir alışveriş merkezine gelen Rus uyruklu Nagornova Antonina, içinde pasaportlar ile 2 bin 500 dolar bulunan çantayı kaybetti. Tüm aramalarına rağmen çantasını bulamayan Antonina, gözyaşlarıyla Altınova Polis Merkezi'ne başvurdu. Bir rehber eşliğinde başından geçenleri anlatan turist, çantasının bulunmasını istedi.
Nagornova Antonina'nın verdiği bilgiden yola çıkan polis, yaklaşık 1 saat süren aramanın ardından çantayı bir mağazanın kabininde buldu. Çantasına kavuştuktan sonra mutluluk gözyaşı döken Antonina, "Buraya ağlayarak gelmiştim. Şimdi gülerek ayrılıyorum. 1 saat içinde paramıza ve pasaportlarımıza kavuştuk. Türk polisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Çantasına kavuşan turist karakolda 100 dolar bahşiş vermeye kalktı. Karakolda ağırlanıp, çay ve tatlı ikram edilen aile, ekip otosu ile kaldıkları otele bırakıldı.

FOTOĞRAFLI