GAZİANTEP'in İslahiye İlçesi'nde, kahvede okey oynayanlar arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen 2 kişi bıçakla yaralandı.
Olay, gece geç saatlerde Hacıali Öztürk Mahallesi'nde bulunan bir kahvede meydana geldi. İddiaya göre, kahvede okey oynayan 46 yaşındaki Ahmet U. ile 36 yaşındaki Alpaslan Kaya arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşen ve kahve dışına tartışmaya Ahmet U.'nun 19 yaşındaki oğlu Mehmet U. da katıldı. Bu sırada kavgayı ayırmak için dışarı çıkan kahveci 34 yaşındaki Vedat Ekiz ile müşterilerden Alpaslan Kaya kim tarafından kullanıldığı bilinmeyen bıçak darbeleriyle yaralandı. Bıçakla sırt ve başından yaralanan Alpaslan Kaya ile bacağından yaralanan Ekiz'i ambulansla İslahiye Devlet Hastanesi'ne götürdü. Tedavisine başlanan yaralılardan Alpaslan Kaya, hayati tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle Şehitkamil Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.
2 kişinin yaralandığı kavgaya karıştıktan sonra kaçan Ahmet U. ile oğlu Mehmet U. polis tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.