SAMSUN'da başka bir grupla çıkan kavgada arkadaşı 20 yaşındaki Mücahit Ayaz'ı bıçakla karnından kazayla yaraladığı iddia edilen aynı yaştakı Burak T., bugün polis tarafından gözaltına alındı.
Olay 3 gün önce İlkadım İlçesi Kale Mahallesi Mevlevihane Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Burak T., alkollü olan arkadaşı Mücahit Ayaz'ı eve götürmek istedi. Bu sırada Mücahit Ayaz karşıdan gelen 4 kişilik gruptan sigara istedi, olumsuz yanıt alınca da tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Burak T., üzerindeki çakı bıçağını çıkarttı.
İddiaya göre kavga sırasında darbe alan Burak T. yere düştü. Bu sırada aldığı darbeyle sersemleyen Mücahit Ayaz da yere düşen Burak T.'nin elindeki bıçağın üzerine düşünce, bıçak karnına saplandı. Yaralı olay yerine çağırılan ambulans ile Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Şüpheli ise olay yerinden kaçtı.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis Burak T.'yi bugün yakalayarak gözaltına aldı. Polise ifade veren şüpheli, "Arkadaşım Mücahit Ayaz alkollü olduğu için eve götürmek istedim. Karşıdan gelen gruptan sigara istedi. Bu nedenlede kavga çıktı. Kavga çıkınca kendimi korumak için üzerimdeki çakı bıçağını çıkarttım. Ancak aldığım darbe sonucu yere düştüm. Bu sırada darbe alan Mücahit Ayaz'da elimdeki bıçağın üzerine düşerek yaralandı. Kesinlikle kasıtlı yaralamadım" dedi. Polisin olayla ilgili başlattığı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.