SAMSUN'da sokakta çıkan kavgada 24 yaşındaki Alper Ş. ile 23 yaşındaki İlyas T.'yi bıçakla yaraladıkları iddia edilen 22 yaşındaki Uğur Korhan Özsoy ve 25 yaşındaki Uğur Şen, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Olay, dün Atakum İlçesi Denizevleri Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, caddede yürüyerek sohbet eden Alper Ş., İlyas T., 19 yaşındaki Oktay K. ve 21 yaşındaki Ramazan M. ile yanlarından geçen Uğur Korhan Özsoy ve Uğur Şen arasında tartışma çıktı. Belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüşürken, Özsoy ile arkadaşı Şen, Alper Ş.'yi sol kalçasından, İlyas T.'yi ise sağ bacağından bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden 55 VJ 202 plakalı otomobille kaçtı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatan polis kısa süre sonra iki şüpheliyi yakalayıp gözaltına aldı. Üst araması sırasında Uğur Korhan Özsoy'un cebinden kelebek tabir edilen bıçak çıktı. Polise ifade veren şüpheliler suçlamayı kabul etmeyerek, "Biz olay yerinden geçiyorduk. İki grup arasında kavga vardı. Ayırmaya girdik" dedi.
Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen şüpheliler savcılık ifadesinin ardından çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından 'kasten yaralama' suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.