BURSA'da, 22 yaşındaki Kadir Kılıç, mahkemelik olduğu babası 44 yaşındaki Sadettin Kılıç'ı tabancayla öldürdü.
Bursa'da metal kaplama işinde çalışan Kadir Kılıç, 4 yıl önce evlendikten sonra kaldığı babasının evinden ayrılıp, kayınpederinin yanına yerleşti. Bu tarihten itibaren demir alım-satımı yapan ve kendisine evi terk ettiği için tepki gösteren babası ile tartışan Kadir Kılıç, geçen ekim ayında babası Sadettin Kılıç'ın, merkez Osmangazi İlçesi Altınova Mahallesi Tarakçı Sokak'taki evine tabancayla ateş açtı. 
Şikayet üzerine gözaltına alınan ve tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Kadir Kılıç, pazartesi günü devam edecek duruşma öncesi, şikayetten vazgeçmesini istemek için konuşmak üzere bugün babası Sadettin Kılıç'ın evine gitti. Burada çıkan tartışma kavgaya dönüşünce belindeki ruhsatsız silahını çıkartan Kadir Kılıç, babasını göğsünden iki kurşunla vurdu. Ağır yaralanan evli ve 5 çocuk babası Sadettin Kılıç, kaldırıldığı Devlet Hastanesi'nde öldü.
Cinayet sonrası polise teslim olan Kadir Kılıç gözaltına alındı.
Poliste, 'Hürriyeti Tahdit' ve 'Konut kurşunlamak' suçlarından iki ayrı suç kaydı bulunan Kadir Kılıç, yarın adliyeye çıkartılacak. Cinayetle ilgili soruşturmaya Bursa Cumhuriyet Savcılığı'nca devam ediliyor.