KONYA'da alkollü olduğu öne sürülen 47 yaşındaki Tevfik Tokepeduk, kavga ettiği eşi 45 yaşındaki Mediha Tokepeduk'u dövdü. Mediha Tokepeduk kendisini savunmak için eline bıçak alırken, eşi boğuşma sırasında el ve kolundan yaralandı.
Olay, saat 01.00 sıralarında merkez Meram İlçesi Lalebahçe Mahallesi Çakıllı Sokak'ta meydana geldi. Alkollü olarak eve gelen Tevfik Tokepeduk, belirlenemeyen nedenle eşi Mediha Tokepeduk ile tartışmaya başladı. Tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu sırada odasından çıkan 20 yaşındaki oğulları Hasan Tokepeduk de anne ve babasını ayırmaya çalıştı. Mediha Tokepedukeşinin darbelerinden korunmak için eline bıçak aldı. Tevfik Tokepeduk eşinin elindeki bıçağı almaya çalışırken boğuşma esnasında el ve kolundan bıçakla yaralandı.
İhbar üzerine eve polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Tevfik Tokepeduk ambulansla Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Tevfik Tokepeduk ifadesinde, "Beni kimse bıçaklamadı. Boğuşma esnasında yaralandım" dedi. Eşi de sağlık kontrolünden geçirilmek üzere polis tarafından aynı hastaneye getirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

TY(İA/İD) (FOTOĞRAFLI)