KONYA'da bar çıkışında iki gruptaki kişiler arasında başlayan tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada 1 kişi yaralanırken, polis olay yerinde yaptığı incelemede pimi çekilmemiş bir el bombası buldu. 
Olay, bugün saat 02.30 sıralarında merkez Selçuklu İlçesi Horuzluhan Mahallesi Adıbelli Sokak içerisindeki barın önünde meydana geldi. '115 Polis İmdat' hattına "Silahlar ateşleniyor" ihbarı gelmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sokak içerisine giren ekipler 07 EAJ 61 plakalı minibüsün hızla olay yerinden kaçtığını gördü. Polis ve minibüs arasında kovalamaca başladı. 5 kilometrelik kovalamaca sonucu minibüs durduruldu. Minibüs sürücüsü Yasin N. (23), gözaltına alındı. 8 kurşun deliği bulunan minibüste yapılan aramada ise 2 boş şarjör ile boş kovanlar ele geçirildi. Tekel bayii işletmecisi olduğu öğrenilen ve kavga sırasında aldığı tekme ve yumruk darbeleri sonucu yaralanan Yasin N.'nin kovalamaca sırasında yola attığı ruhsatsız tabanca ise kısa sürede bulundu.
Polis aracına alınan Yasin N. üst araması sırasında polise, "Üstümü neden arıyorsunuz? Ben terörist miyim? Yüzümün, gözümün haline bakın. Bana bir sigara verin. Ne olur bir sigara verin" demesi dikkat çekti. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen Yasin N.'nin  1.84 promil alkollü olduğu belirlendi. Yasin N.'nin polise verdiği ilk ifadesinde eğlence merkezi çıkışında bir grupla kavga ettiğini öne sürdüğü belirtildi.
PİMİ ÇEKİLMEMİŞ EL BOMBASI BULUNDU
Polisler, barın önünde yaptığı incelemede ise yaklaşık 40 boş kovan ile park halindeki bir kamyonun ön sağ lastiğinin altında olay sırasında atılıdğı tahmin edilen pimi çekilmemiş el bombası buldu. Bomba, uzman ekipler tarafından bulunduğu yerden alınarak incelenmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Kaçan diğer şüpheliler aranırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.