Fatih YILMAZ/ TOKAT, () - TOKAT'ta Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifine giren hırsızlar, oksijen tüpü ile deldikleri para kasasının boş olduğunu görünce, kooperatif güvenlik kamerasının kayıt yaptığı bilgisayarın kasasını çaldı.
Kent merkezi Hızarhane Caddesi'nde bulunan Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi çalışanları sabah iş yerlerine gelince binaya hırsızlık amacıyla girildiğini fark etti. Çalışanlar durumu polise bildirdi. Binaya gelen polis ekipleri tarafından inceleme yapıldı. İncelemede hırsızların kooperatife yan tarafında bulunan binanın çatı kısmından girdiği tespit edildi. Hırsızların kooperatifin para kasasını oksijen tüpü ile deldikleri, ancak para kasasının boş olduğunu görünce yakalanmamak için güvenlik kameralarının kayıt yaptığı bilgisayar kasasını çaldıkları anlaşıldı.
Bilgisayar kasası ile kaçan hırsızlar kooperatif içerisinde bulunan evrakları da yere saçtı. Polis şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Kooperatif Başkanı Ahmet Hamdi Aydoğan ise olayla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

FOTOĞRAFLI