SAMSUN'DA 37 yaşındaki Murat O., bir marketten 3 paket tavuk eti ile 1 paket kaşar peyniri çaldığı iddiasıyla polis tarafından gözaltına alındı. İfadesinde, aç olduğu için hırsızlık yaptığını söyleyen şüpheli, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
Olay, dün Canik İlçesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, eşinden boşadıktan sonra yalnız yaşamaya başlayan 2 çocuk babası Murat O. bir süre önce beynindeki rahatsızlık nedeniyle ameliyat oldu. Ameliyatın ardından sol kolunu kullanamayan ve bu nedenle tedavi gören Murat O., dün hastanedeki kontrollerin ardından müşteri gibi bir markete girdi. Çalışanların yoğunluğundan faydalanan şüpheli, 3 paket tavuk eti ve 1 paket kaşar peynirini alarak çantasına koydu. Kapıdan çıkarken de alarmın çalması üzerine marketteki güvenlik görevlisi tarafından yakalanıp polise teslim edildi.
Polis merkezinde ifade veren ve yapılan soruşturma sırasında sabıkası olmadığı belirlenen Murat O., "Param yoktu, karnım da açtı. Karnımı doyurmak için çaldım. Çok pişmanım" dedi. İfadesinin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edilen Murat O., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.