AYDIN'da, marketten alışveriş yaptıktan sonra evine dönen 43 yaşındaki Hatice Uçkan, çantasını almak isteyen 2 kapkaççı tarafından yerlerde sürüklendi. Uçkan, hafif şekilde yaralanırken, polis kapkaççıları yakalamak için çalışma başlattı.
Olay, saat 21.30 sıralarında, Cumhuriyet Mahallesi 1983 Sokak üzerinde yaşandı. Bir mobilya mağazasında satış temsilcisi olarak çalışan 43 yaşındaki Hatice Uçkan, işten çıktıktan sonra markete uğradı. Alışveriş yaptıktan sonra evine doğru yürüyen Uçkan'ın çantasını, arkasından yürüyen yüzleri kapalı 2 kişi kapıp kaçmak istedi. Kapkaççılara direnen ve dengesini yitirip düşen Hatice Uçkan, bir süre yerde sürüklendikten sonra çantasını bırakmak zorunda kaldı. Hafif şekilde yaralanan Uçkan'ın çantasını çalan kapkaççılar olay yerinden koşarak kayıplara karıştı.
Polis merkezine giderek şikayetçi olan Hatice Uçkan, "Çantamda 80 Lira param vardı. Arkamdan geldiler, yere düşürdüler. Çantamı alıp gittiler. Şoku atlattıktan sonra bağırarak yardım istedim ve polisi aradım" dedi. Polis ekipleri kapkaççıların kimliğinin belirlenip yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.