NİĞDE'de bir sitenin kapalı otoparkında çıkan yangında 3 otomobil yandı, dumandan etkilenen biri itfaiyeci 3 kişi hastanelik oldu. 
Yangın, gece saat 03.00 sıralarında Niğde-Bor Yolu üzerinde bulunan Özdemirler Sitesi'nin bodrumundaki 60 otomobilin bulunduğu kapalı otoparkta çıktı. Bir otomobilin motor kısmındaki elektrik aksamından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede büyüyüp, yanındaki otomobillere de sıçradı. Otoparktan çıkan dumanları gören güvenlik görevlisi durumu hemen itfaiye ekiplerine bildirirken, araç sahipleri de otoparktaki araçlarını yangından kurtarmaya çalıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yoğun duman nedeniyle otoparka duvarı kırarak girebildi.
Diğer taraftan yangın nedeniyle 112 sağlık ekipleri ile polis, apartmandaki daireleri boşaltmaya başladı. Yangın yaklaşık 3 saatlik çalışmayla kontrol altına alındı. Olayda 51 AT 349 ile 06 R 1472 plakalı otomobiller tamamen yanıp kül olurken, 34 AB 0351 plakalı otomobil kısmen yandı. Yangına müdahale eden itfaiye erlerinden Metin Okçu ile bir kadın ve bebeği dumandan etkilenerek ambulansla götürüldükleri Niğde Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.
Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.