KOCAELİ bölgesinde son aylarda en fazla trafik kazası meydana gelen ve hafta içinde 4 kişinin hayatını kaybettiği 7 kişinin de yaralandığı İzmit-Kandıra Yolu'nda bu akşam da iki otomobilin çarpışması sonucu sonucu 5 kişi yaralandı. 
Kaza Kandıra yolu Karga Köyü Sapağı'nda meydana geldi. Yasin Mutlu yönetimindeki  41 HH 177 plakalı otomobil, yol fırlayan köpege çarptı. Sürücü Mutlu'nun direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil şerit ihlali yaparak karşı yönden gelen Nevzat Karaduman'ın kullandığı 41 R 7611 plakalı otomobille çarpıştı. Bu otomobil daha sonra yol kenarında bulunan su kanalına yuvarlandı. 
Diğer sürücülerin haber vermesi üzerine kaza yerine kurtarma ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Kazada 41 R 7611 plakalı otomobilde bulunan Emre Karaduman, Berra Karaduman, Fatma Kraduman, 41 HH 177 plakalı otomobilde bulunan sürücü Yasin Mutlu ve yanında bulunan Veda Kurt yaralandı. Yaralılar olay yerinde sağlık ekiplerince yapılan müdehalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi, Kocaeli Devlet ve Seka Devlet hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. 
FOTOĞRAF