DENİZLİ’de bir tekstil firmasının kargo taşımacılığını yapan şoför İ.K. (32) İstanbul’daki firmaya götürmesi gereken 200 bin TL’lik tekstil ürününü İzmir’e götürüp 80 bin TL’ye sattıktan sonra ortadan kayboldu. İzmir’de pazarlarda satışa sunulan tekstil ürünlerini polis topladı.
Sümer Mahallesi’ndeki bir tekstil firmasının bir yıldır kargo taşımacılığını yapan şoför İ.K., geçen hafta İstanbul’daki firmaya teslim etmesi için kamyonuna 200 bin TL değerinde tekstil ürünü yükleyip yola çıktı. Ancak aradan geçen zamana rağmen İ.K.’nın İstanbul’daki firmayla irtibata geçmediği anlaşıldı. Denizli’deki firma yetkilileri İ.K.’ya cep telefonundan da ulaşamayınca durumu polise bildirdi.
POLİS MALLARI TOPLADI
Kamyonun plakası üzerinden araştırma yapan polis, aracın İzmir’e gittiğini ve tekstil ürünlerinin de İ.K. tarafından M.T.’ye 80 bin TL karşılığında satıldığını saptadı. Hemen operasyon düzenleyen polis, M.T.’yi yakaladı. Pazarlarda satışa sunulan tekstil ürünleri polis tarafından toplanıp sahibine teslim edildi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.T. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 80 bin TL ile kayıplara karışan İ.K.’nın yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor.