ADANA'da psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen 32 yaşındaki Kenan Altınoluk, bir kamyonet eşyayı köprüden suya attı.
Merkez Seyhan İlçesi'nin Şehitduran Mahallesi'nde oturan Kenan Altınoluk, bilinmeyen  nedenle ailesiyle tartıştı. İddiaya göre, psikolojik sorunları olan ve tedavi olmayı kabul etmeyen Altınoluk, evlerine yeni getirilen televizyon, bisiklet, motosiklet ve çamaşır makinesinin bulunduğu 01 UT 293 plakalı kamyoneti alıp kaçtı.
Altınoluk'un kendine zarar vereceğini düşünen yakınları, durumu polise bildirdi. Polis ekipleri Kenan Altınoluk'u bulmak için çalışma başlattı. Yaklaşık 1 saat sonra Çukurova İlçesi'ndeki Seyhan Baraj Gölü üzerinde bulunan Çatalan Köprüsü'nden bir vatandaşın kamyonetteki eşyaları suya attığı ihbarı yapıldı. Gelen ekipler, Kenan Altınoluk'un kamyonetteki bütün eşyaları suya attığını belirledi. Polislerin sakinleştirdiği Kenan Altınoluk, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Dr. Ekrem Tok Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne götürüldü. Soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLI