SİİRT'in Kurtalan İlçesi'nde, Ak Parti Belediye Başkan adayı Nevzat Karatay'ı takip eden yerel Kanal 56 televizyonu kameraman 27 yaşındaki Ozan Söyler, konvoyu görüntülerken, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi  sonucu, içinde olduğu otomobil takla attı. Otomobilin takla atarak şarampole yuvarlanması anı ise saniye saniye görüntülendi.
Ankara'dan önceki gün uçakla Batman Havaalanı'na inen AK Parti Kurtalan Belediye Başkan adayı Nevzat Karatay, kalabalık partili grubu tarafından karşılandı. Daha sonra Kurtalan'a gitmek üzere yola çıkan Başkan Karatay'a eşlik eden uzun araç konvoyunu çekmeye çalışan kameraman Ozan Söyler'in bulunduğu otomobil, sürünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı. Araç takla atarken kayıtta olan kamera, kaza anını saniye saniye görüntüledi. Ölenin olmadığı kazada, otomobilde sürücü ile birlikte hafif yaralanan Ozan Söyler, bugün taburcu edildi.
Yaşadığı kaza anını anlatan Söyler, "AK Parti ilçe belediye başkan adayını Batman'da karşılamak üzere konvoyla Batman'a gittik. Geri dönüş esnasında Beşiri güzergahında aracın mıcıra saplanmasıyla şoför direksiyon hakimiyetini kaybetti ve bir anda araç takla atmaya başladı. O sırada ben de konvoyu çekiyordum. Yani sadece nasıl olduğunu hatırlamıyorum ama kaza anında bile kayıttaydım. Araç konvoyu bayağı uzundu. Görüntü almak için konvoyun önüne geçmeyi düşünüyorduk. Şoför de soldan konvoyu takip ederken, uzaktan bir refüj gördük. Ama şoföre çok riske girmeyelim dedim. O da mıcıru fark etmedi aracı toparlamaya çalıştı ama araç kendi ekseni etrafında döndü ve takla atmaya başladı. Biz eğer caddeye savrulmuş olsaydık arkamızdaki diğer araçlar da bize çarpacaktı. Hani o anda çok farklı şeyler hissediyorsunuz, bir anda geri dönüşünüz bile olmayabilir. O sırada da kendi görevimizi yapıyorduk" dedi. TK(GG/AAA)(FOTOĞRAFLI)